Tratamente corporale

Ultratone Futura Ultra Pro

Împachetarile parafango Anesi

Mezoterapii Corporale Cu Fiole Medicale

Mezoterapia Capilara

Tratament Anti-aging Mâini

Epilare Definitiva Laser Stardustmed

LPGALLIANCE

Tratament Anticelulitic & Drenaj Limfatic

Pentru prima data in istoria LPG, capatul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspiratia secventiala, rola motorizata si flapsul motorizata lucreaza impreuna pentru a stimula si mobiliza tesutul in adancime, in toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai placut si mai eficient. Datorita noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitata de calitatea tesutului. Stimularea se adapteaza cu precizie fiecarei identitati individuale a pielii. Cu toții ne dorim să ne remodelăm corpul și să scăpăm de kilogramele nedorite fără a fi nevoiți să depunem un efort prea mare. Exista o soluție care se apropie foarte mult de această dorință a multora dintre noi.
LPGAlliance este una din aceste soluții care, pe lângă faptul că te ajută să-ți remodelezi corpul, are și multe alte avantaje.
 LPGAlliance prezintă o tehnică inovativă de stimulare a pielii, care are ca scop intensificarea activității celulare latente a țesutului.

Metoda este 100% naturală, non-invazivă și nu implică riscuri pentru persoanele care urmează acest tratament.
Aceasta tehnică de stimulare celulară prin mecanotransducție a fost dezvoltată în anul 1986 de către francezul Louis Paul Guitay, cu scopul de a trata arsurile și de a uniformiza apoi țesutul cicatrizat.
Cu toate că acesta nu era scopul principal al aparatului, la scurt timp s-a observat că invenția este extrem de eficientă și în combaterea celulitei.