Despre noi

Naiz House of Beauty este un concept născut din pasiunea pentru frumusețe.

Pasiunea pentru frumusețe, calitatea serviciilor și a produselor profesionale oferite, determinarea, profesionalismul și transparența ne definesc.
Naiz House of Beauty este conceput exclusiv pentru a oferi servicii de înaltă calitate utilizând tehnologii performante de estetică - medicală facială și corporală, acreditate FDA.

Prin dedicarea noastră, prin atenția deosebită la nevoile pacienților noștri și prin tehnologiile utilizate de către noi, aducem o stare de bine, de bucurie, de încredere în sine, frumusețe și artă pentru îngrijirea și pentru sănătatea pielii tale.

solutii anti-aging

Naiz House of Beauty este locul unde pacienții vor descoperi ce semnifică o piele sănătoasă și vor beneficia de tratamente anti-aging..

În căutarea frumosului, am reunit o echipă de specialiști, pregătiți în mod continuu de traineri internaționali ai tehnologiilor cu care colaborăm, branduri recunoscute la nivel mondial în domeniul estetic-medical, astfel încât fiecare tratament de care poți beneficia este personalizat în funcție de nevoile tale personale.

Contactează-ne acum și află ce semnifică o piele sănătoasă și tratamentele anti-ageing realizate de către noi.

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți!