Epilare laser

Epilare definitiva laser STARDUSTMED

Grija pentru frumusețe a fost dintotdeauna o preocupare pentru femei, iar epilarea este una din metodele care te ajută să te simți bine în corpul tau. De la diferite tehnici traditionale, precum epilarea cu ceară, aceasta metodă de înfrumusețare a evoluat semnificativ în ultimii ani.

Epilarea cu laser reprezintă una din aceste metode, care, pe lângă faptul ca te ajută să scapi de părul nedorit, are multe alte avantaje. Pe lângă faptul că are o componentă de ordin estetic, epilarea definitivă cu laser este indicată și pentru ca ajută la tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de par.

Foliculita este o afecțiune comună a firelor de păr cauzată de cele mai multe ori de bacterii si infecții fungice și poate să apară atât la femei, cât și la bărbați. Iritațiile pielii și punctele roși de la nivelul firelor de păr sunt primele semne ale foliculitei.

Epilarea cu laser acționează asupra foliculilor firelor de păr și inhibă dezvoltarea rădăcinii, fără să irite pielea sau să afecteze țesutul. Stardust Med, care are  la bază tehnologia medicală de vârf, acreditată FDA fiind dotat cu măsuri de protecție pentru pacient.

Cele mai populare tipuri de laser utilizate sunt: Dioda, Alexandrite sau Nd: Yag. Laserul transmite un semnal luminos, care este, apoi, transformat în energie termică, acționând strict asupra foliculului pilos. Epilarea cu laser nu este invazivă, nu doare, pentru că în timpul acțiunii laserului, cooler-ul răcește zona pe care se lucrează iar pielea nu este agresată. În timpul tratamentului cu laser, în unele cazuri, când firul de par este mai gros, poate aparea o senzatie asemanatoare unei înțepături.

Pe ce tip de piele și ce tip de păr se poate realiza epilarea cu laser?

Tratamentul cu laser este eficient pentru orice tip de păr, fie ca e vorba de fire de păr subțiri sau groase, închise ori deschise la culoare (negre, roșcate, blonde, albe etc.)

De asemenea, epilarea cu laser poate fi facută pe toate tipurile de piele, atât pe pielea deschisă, cât și pe cea închisă la culoare sau bronzată. Cele trei tehnologii laser cu care Stardust Med este dotat permite terapeutului să personalizeze ședințele de epilare pentru fiecare pacient, în funcție de fototipul pielii si de culoarea firului de păr.

Când se poate realiza epilarea cu laser?

Epilarea cu laser poate fi efectuată atât iarna, cât și vara, cu condiția să fie evitată expunerea la soare cu cinci zile înainte și dupa tratament.

Pregătirea înaintea tratamentului de epilare cu laser

Aceasta este o procedură estetică care necesita pregatire în prealabil. Înainte de epilarea cu laser, este indicat să eviți epilarea cu ceară. Înainte de prima sedință, trebuie sa razi cu lama zona care urmeaza sa fie tratata cu laser. In acest fel, radacina ramane în piele, iar laserul actionează eficient asupra foliculului de păr.

Frecvența necesară

Un tratament complet de epilare cu laser cuprinde, de regulă, între șase și opt ședințe, efectuate la distanță de aproximativ trei săptămâni. Perioada tratamentului diferă în funcție de vârstă, sex, tipul și modul de creștere a părului și zona corpului.
Totuși, rezultatele încep să se vadă încă de la primele ședințe. După finalizarea tratamentului de epilare cu laser, sunt recomandate doua sau trei sedinte de intretinere pe an.

Avantajele epilării definitive cu laser

Epilarea definitivă cu laser are numeroase avantaje, precum:

  • Confort sporit, deoarece tratamentul cu laser nu doare;
  • Siguranță sporită, datorită laserului medical performant folosit în centrul NAIZ HOUSE OF BEAUTY, permite tratarea cu succes inclusiv a zonelor sensibile;
  • Precizie, datorită faptului că laserul acționează numai asupra foliculului firului
    de păr, fără să afecteze țesutul din jur;
  • Timp de lucru mai scurt, spre deosebire de alte tehnologii existente pe piață,laserul StardustMed tratează zone mai mari și mai multe fire de păr în același timp, în doar câteva secunde;
  • Poate fi folosit pe orice tip de piele;
  • Poate fi efectuat atât în sezonul rece , cât și în sezonul cald, luând în considerare recomandarea de a nu te expune la soare cel puțin 5 zile înainte și după tratament.

Cât costă epilarea definitivă cu laser?

Costul epilării definitive cu laser diferă în funcție de zona tratată și de numarul de ședințe necesare pentru a obține rezultatele dorite.

Dacă ești hotărât să urmezi un tratament de epilare cu laser te așteptăm la Naiz House of Beauty pentru o evaluare corporală  specializată, în care vom stabili împreună care sunt variantele potrivite pentru tine.

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți!