TERMENI SI CONDITII

TERMENI LEGALI – www.naizbeauty.ro

S.C. NAIZ HOUSE OF BEAUTY SR.L. , avand sediul social str Traian, nr.13,Alba Iulia, CUI 32269008, (email  receptie@naizbeauty.ro, nr de telefon – 0733141339) ,  detine si administreaza la adresa www.naizbeauty.ro pe scurt (“Site-ul”), un web-site prin intermediul caruia sunt prezentate informatii despre produsele furnizate de catre Societate, precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea Societatii, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre S.C. NAIZ HOUSE OF BEAUTY S.R.L. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa citesti si sa accepti aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca esti de acord cu aceste conditii si termeni.

Serviciile furnizate si produsele comercializate prin intermediul Site-ului se adreseaza in principal persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului si persoanelor juridice doar in conditiile prevazute in prezentul document:

– informatiile introduse la inregistrare sunt corecte, complete si actualizate;

– produsele achizitionate de pe site nu vor fi comercializate pe alte canale online de distributie/subdistributie;

– contravaloarea fiecarei comenzi nu va depasi suma de 5000 lei;

– fiecare comanda nu poate contine o cantitate mai mare de 5 produse de acelasi tip (COD).

Pentru comenzi ce depasesc cuantumurile prevazute mai sus puteti contacta societatea la nr tel 0733141339 sau adresa e-mail receptie@naizbeauty.ro.

 

NAIZ HOUSE OF BEAUTY  S.R.L. poate anula orice comanda plasata de Client, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

 

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online; invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de NAIZ HOUSE OF BEAUTY S.R.L., in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
  • NAIZ HOUSE OF BEAUTY S.R.L. considera in baza unor motive obiective ca prin plasarea comenzii se urmareste un scop ilicit sau poate cauza prejudicii pentru aceasta;
  • oricare dintre Termenii si conditiile sau Politicile afisate pe Site nu au fost respectate de catre Client/Cumparator.

 

S.C. NAIZ HOUSE OF BEAUTY S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile, Termenii utilizarii site-ului sau Preturile produselor, acestea fiind opozabile Clientilor/Cumparatorilor de la momentul afisarii pe site. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Conditii si Termeni in totalitate. In cazul in care nu accepti Conditiile si Termenii prezentati, te rugam sa nu mai utilizezi acest site.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a S.C. NAIZ HOUSE OF BEAUTY S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.naizbeauty.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa anticipata a reprezentantilor S.C. NAIZ HOUSE OF BEAUTY S.R.L.

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți!