Epilarea definitiva cu laser

 

Epilarea definitiva este cu siguranta una din procedurile de ingrijire corporala care a castigat din ce in ce mai multi adepti, motiv pentru care si tehnologia folosita a evoluat semnificativ in ultimii ani. Epilarea cu laser, pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de parul nedorit, are si multe alte avantaje pe care le puteti descoperi mai jos.

Epilarea definitiva cu laser este o procedura care te ajuta sa scapi de parul nedorit din orice zona a corpului, indiferent ca e vorba de picioare, maini, axila si alte zone mai sensibile precum zona inghinala sau fata.

CUM FUNCTIONEAZA TEHNICA EPILARII CU LASER
Epilarea cu laser actioneaza asupra foliculilor firelor de par si inhiba dezvoltarea radacinii, fara sa irite pielea sau sa afecteze tesutul. Cu alte cuvinte, laserul actioneaza strict sub epiderma, fara afectare.
La Naiz House of Beauty folosim Stardust Med . Acesta este prevazut cu 3 lungimi de unda ( Alexandrite, ND-Yag, Dioda) , care permite tuturor fototipurilor de piele sa beneficieze de eficacitatea lungimilor.
Epilarea cu laser este o procedura  care necesita pregatire in prealabil. Inainte de epilarea cu laser, este indicat sa eviti epilarea cu ceara, pentru ca tratamentul cu laser actioneaza asupra radacinilor.
Inainte de prima sedinta, trebuie sa razi cu lama zona care urmeaza sa fie tratata cu laser. In acest fel, radacina ramane in piele, iar laserul actioneaza eficient asupra foliculului de par.
Epilarea cu laser poate fi efectuata atat iarna, cat si vara, insa expunerea la soare trebuie evitata cu cinci zile inainte si dupa tratament.
De reținut !
Tratamentul cu laser urmareste distrugerea firelor de par aflate in faza anagena (de crestere), iar intensitatea laserului este reglata in functie de tipul firelor de par, culoarea pielii si zona care urmeaza sa fie tratata.
CONTRAINDICATII PENTRU EPILAREA DEFINITIVA CU LASER
  • Acest tratament nu este recomandat femeilor in perioada sarcinii sau celor care doresc sa ramana insarcinate si urmeaza tratamente hormonale.
  • De asemenea, epilarea faciala cu laser nu este potrivita in cazul persoanelor care urmeaza tratamente pentru acnee.
    Alte contraindicatii sunt valabile pentru persoanele care urmeaza tratamente de chimioterapie.
  • De asemenea, inceperea unui tratament de epilare definitiva cu laser este indicata dupa atingerea stabilitatii hormonale, atat in cazul fetelor, cat si al baietilor.

AVANTAJELE EPILARII DEFINITIVE CU LASER

Confort sporit, deoarece tratamentul cu laser nu doare;

Siguranta, datorita laserului medical performant folosit in centrul de infrumusetare Naiz House of Beauty care permite tratarea cu succes a zonelor sensibile;

Timp de lucru mai scurt, spre deosebire de epilarea cu IPL, deoarece laserul poate sa trateze zone mai mari si mai multe fire de par in acelasi timp, in doar cateva secunde.

Precizie, datorita faptului ca laserul actioneaza numai asupra foliculului firului de par, fara sa afecteze tesutul din jur;

Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele;

Poate fi efectuat atat in sezonul rece, cat si vara, luand in considerare recomandarea de a nu te expune la soare cel putin cinci zile inainte si dupa tratament.

Dacă ești hotărât să urmezi un tratament de epilare cu laser te așteptăm la Naiz House of Beauty pentru o evaluare corporală  specializată, în care vom stabili împreună care sunt variantele potrivite pentru tine.

Newsletter

Abonează-te la Newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți!